Dit is wat klanten zeggen over On Eagles Wings Translation Services:

Ik woon in Namibië, waar ik klinische psychologie studeer. Irene heeft me geholpen met mijn scriptie door mijn Engelse spelling en grammatica te controleren. De communicatie was erg prettig, ze heeft een erg vrolijk karakter. Haar service was snel en accuraat. Ik ben erg blij dat ze me heeft kunnen helpen! Ik zou haar diensten absoluut aanbevelen.
Nicol van Winssen-Nghuuyepa - Jeugd met een Opdracht Namibië

Irene heeft mijn boek Vrijspraak: bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank op een hele goede en vlotte wijze in het Engels vertaald. De samenwerking verliep zeer plezierig, vooral ook door haar prettige karakter en de manier waarop ze afstemt en communiceert. Ze gaat voor kwaliteit en houdt zich aan gemaakte afspraken. Ik zou voor een volgende opdracht zeker opnieuw met haar in zee gaan.

Marie-Thérèse Van - Operational Leader GPEC Europe

Eind 2018 kwam het idee om mijn boek God heeft een plan met je leven in het Engels te vertalen, zodat het vertaald kon worden voor ons zendingswerk in India en gepubliceerd kon worden in het Hindi en Marathi, de regionale taal van het gebied waar we werken.
In slechts enkele maanden tijd moest het 250 pagina's tellende boek worden vertaald. Een mooie uitdaging die Irene met beide handen aannam.
Toen we het resultaat in handen kregen, waren we verbaasd over de manier van vertalen. De boodschap van het boek bleef hetzelfde. De schrijver en de vertaler spraken duidelijk dezelfde "taal". We kunnen On Eagles Wings Translation Services aan iedereen aanbevelen. Ik denk dat we samen nog veel meer vertaalavonturen zullen beleven!

Immanuel Livestro - auteur en directeur Streams of Mercy and Grace Ministries

Irene heeft het boek Hoe je geleid kunt worden  door de Geest van God voor ons vertaald. We zijn erg blij met het werk dat ze heeft gedaan en zouden haar zeker benaderen voor een soortgelijke opdracht.
Rhema Bible Trainings Center Netherlands

Irene de Wilde van On Eagles Wings Translation Services heeft ons enorm geholpen met de vertaling van de verschillende Bijbelverhalen uit de Bible App for Kids in het Nederlands. Ze deed ook enkele aparte projecten voor OneHope. Ze werkt nauwkeurig en gepassioneerd en communiceert duidelijk over de verwachtingen op het gebied van haalbaarheid. Ze is ook een hele leuke, gezellige persoonlijkheid om mee te werken.
Joke Haaijer - OneHope Nederland