Wat zegt de klant over

On Eagles Wings Translation Services ?

Irene heeft mijn boek Vrijspraak: bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank op een hele goede en vlotte wijze in het Engels vertaald. De samenwerking verliep zeer plezierig, vooral ook door haar prettige karakter en de manier waarop ze afstemt en communiceert. Ze gaat voor kwaliteit en houdt zich aan gemaakte afspraken. Ik zou voor een volgende opdracht zeker opnieuw met haar in zee gaan.

Marie-Thérèse Van

Eind 2018 ontstond het idee om mijn boek “God heeft een plan met uw leven” naar het Engels te vertalen zodat het voor ons zendingswerk in India vertaald en uitgebracht kon worden in het Hindi en Marathi, de streektaal van het gebied waar wij werken.

In slechts een paar maanden tijd moest het 250 pagina tellende boek vertaald worden. Een mooie uitdaging die Irene met beide handen aannam.

Toen wij het resultaat in handen kregen waren wij verrast over de wijze van vertalen. De boodschap van het boek was staande gebleven. De schrijver en vertaalster spraken duidelijk dezelfde “taal”. On Eagles Wings Translation Services kunnen we bij iedereen van harte aanbevelen. Ik denk dat we nog veel vertaalavonturen samen zullen gaan beleven!

Immanuel Livestro – auteur en directeur Streams of Mercy and Grace Ministries

Irene heeft het boek: ‘Hoe je geleid kunt worden door de Geest van God’ voor ons vertaald. We zijn erg tevreden met het werk dat ze heeft geleverd en zouden haar zeker benaderen voor een vergelijkbare opdracht.

Rhema Bible Training Center Netherlands

Irene de Wilde van On Eagles Wings Translation Services heeft ons geweldig geholpen met de vertaling van de verschillende bijbelvertellingen van de Bible App for Kids in het Nederlands. Daarnaast heeft ze ook wat losse projecten gedaan voor OneHope.

Ze werkt nauwkeurig en gepassioneerd en communiceert helder over verwachtingen qua haalbaarheid. Ze is ook een hele fijne, gezellige persoonlijkheid om mee te werken.

Joke Haaijer
OneHope Nederland

CONTACTGEGEVENS

Irene de Wilde – Madern
+ 31 (0) 627214065
info@oneagleswings.nl
KvK nummer  57211183
BTW nummer NL1926.48.093.B02

 

VOLG ONS