Portfolio

Hieronder vind je een overzicht van de opdrachtgevers die in de afgelopen tijd van On Eagles Wings Translation Services gebruik hebben gemaakt.

Bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank

 

Vrijspraak

Bevrijding in de setting van een hemelse rechtszaak

God is niet alleen de Vader die van ons houdt maar ook de Rechter die ons recht verschaft. Voor onze bevrijding kunnen we bij de hemelse Rechter terecht. Hij wil ons vrijspreken omdat Zijn Zoon het offer hiervoor heeft gebracht aan het kruis.

Marie-Thérèse Van neemt je mee in het hele traject en heeft met dit boek een waardevol en praktisch gereedschap gecreëerd voor bevrijding. Je leert zelf door bevrijding te gaan voor de troon van God.

Toen ik aan de vertaling van dit boek in het Engels begon, was ik bekend met het proces van bevrijding van demonische blokkades, maar termen als “hemelse rechtbank” waren betrekkelijk nieuw voor mij. Het vertalen van dit boek is bijzonder tot zegen geweest en daarom ben ik blij en dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.

On Eagles Wings Translation Services

Koop hier het boek op Bol.com

Boek “God heeft een plan met uw leven”

 

“God heeft een plan met uw leven” is een (werk) boek dat ik mocht vertalen ten behoeve van Streams of Mercy and Grace Ministries en dat geschreven is door Immanuel Livestro.

Het is een boek waarin de schrijver een verfrissende kijk geeft op hoe om te gaan met alledaagse dingen die we als Christen tegen komen. Onderwerpen als vergeving, opnieuw beginnen, omgaan met teleurstelling zijn niet nieuw, maar tóch is dit boek anders… Ik daag je uit om de sprong te wagen en het plan van God voor jouw leven te (her)ontdekken! Je leven zal na het lezen van dit boek nooit meer hetzelfde zijn!

 

www.smg-ministries.org

Rhema

 

De opdracht voor het Rhema Bible Training Center was geweldig om te doen. Het boekje “Hoe je geleid kunt worden door de Geest van God” geeft een hele heldere uitleg over hoe reëel de Heilige Geest is. Het heeft mijn persoonlijke relatie met God een enorme boost gegeven! Jij kunt helpen om dit boekje in de winkels te krijgen! We hebben het nu samengesteld voor de Rhema studenten in Nederland. Jij kunt student worden of een gift geven … Kijk gauw op de site en doe mee! www.rhema.eu

De Bijbel App voor Kinderen Youversion / OneHope

 

De Bijbel App voor Kinderen is een geweldig hulpmiddel om kinderen bekend te maken met het Woord van God. Ik heb met heel veel plezier samen met een team aan de vertaling gewerkt. Het is gratis te downloaden op een smartphone of iPad en laat de kinderen de rijkdommen van de verhalen uit de Bijbel ontdekken! Het is interactief, zit grafisch heel goed in elkaar en geeft heel veel mogelijkheden tot een gesprek. Daarnaast is er allerlei materiaal voor ouders te downloaden. Dus zeker de moeite waard om de onderstaande link aan je favorieten toe te voegen!

 

www.bibleappforkids.nl

De Bijbel App voor Kinderen Het Boek Van Hoop

 

De Bijbel App voor Kinderen heeft een samenvatting van zo’n 8 verhalen gemaakt onder de naam Boek van Hoop en uitgebracht om uit te kunnen delen op scholen, in de buurt, in de familie. Het is ook voorzien van puzzels, quizvragen en spelletjes. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om de boekjes te bestellen.

www.arkmission.nl/boekvanhoop

Kinderwerkprogramma Super Church van Mark Harper

 

Van deze thematische kinderwerk programma’s heb ik er zo’n 80 vertaald in het Nederlands. Deze zijn gebruikt om kinderen van onder-, midden- en bovenbouw te onderwijzen uit het Woord van God. Er bestaan ook diverse programma’s voor tieners/jeugd.

Het is een super leuk, interactief en Bijbels gefundeerd programma. En daarbij uitermate geschikt om de bovenbouw kinderen bij de programma’s van de onderbouw te laten helpen om ze op een speelse en ontspannen manier te laten meegroeien in het kinderwerk. www.superchurch.com

Compassion

 

Bij Compassion heb ik hoofdzakelijk sponsorbrieven vertaald. Het was bijzonder om “in de keuken” van deze organisatie mee te kijken. Ik draag ze nog steeds een warm hart toe! Check hun site en kijk hoe jij ze kunt helpen! www.compassion.nl

Nieuwsbrieven van Metro World Child New York

 

De oprichter van deze organisatie, pastor Bill Wilson, is één van mijn aller grootste voorbeelden in de christelijke wereld. Voor de afdeling in Nederland heb ik de nieuwsbrieven voor de sponsors vertaald. En daardoor het voorrecht gehad om mee te helpen bouwen aan een groter wereldwijd netwerk van deze fantastische organisatie. De principes die ik van pastor Bill heb geleerd, hebben we jarenlang toegepast in de kinderwerkbediening die we hadden. En ze werken nog steeds!

Bezoek na mijn website vooral die van Metro World Child! Doe het vandaag en help mee!

www.metroworldchild.org

Boek “Stille geheimen” – Het levensverhaal van een ras Amsterdammer

 

Het boekje “Stille geheimen” beschrijft het levensverhaal van Bram Spreeuw. Ooit een crimineel met een heftig drugsverleden, later uitreikend naar jongeren via Stichting Voorkom! als voorlichter op scholen. Bram gezien hebben en horen spreken blijft je je leven lang bij!

Het was zijn droom om zijn levensverhaal op papier te krijgen en te delen met wie het maar horen wilde. Ik heb het geschreven en vertaald vanuit het Nederlands om samen met Bram te laten weten dat daar waar de wereld een punt zet en mensen afschrijft om hun verleden of afkomst, God die punt in een komma veranderen wil en je een nieuw begin en mooie toekomst wil geven!

Helaas heeft deze kanjer de strijd tegen kanker verloren en is hij nu niet meer bij ons, maar ik weet dat hij is op de plek waar hij het liefste wilde zijn!

 

Dit boek is nu ook te koop op Bol.com !
Klik hier om het boek te bestellen.

Preken van Hal Oxley

 

In 1999/2000 kreeg ik de kans om prekenseries te vertalen van Hal Oxley, voorganger van de Life Ministry Church in Chirnside Park, Australië en destijds één van de geestelijk vaders van mijn voorganger. Een selectie van die preken werd als lesmateriaal voor een Bijbelschool gebruikt. www.lmc.org.au

Vertalen voor het Zoë Bijbel college

 

Ik weet niet exact meer hoe ik met hen in contact gekomen ben, maar het is zeker één van de vrolijkste opdrachtgevers van Bijbelschool lesprogramma’s geweest. Mede dankzij deze herinnering verdient deze opleiding een plekje op mijn website. www.maasbach.nl/zoe-bijbel-college

CONTACTGEGEVENS

Irene de Wilde – Madern
+ 31 (0) 627214065
info@oneagleswings.nl
KvK nummer  57211183
BTW nummer NL1926.48.093.B02

 

VOLG ONS